Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

NEC Speler Calvin Verdonk in het Team of the Week

Door zijn fantastische optreden en wereldgoal tegen FC Twente is Calvin Verdonk opgenomen in het Team van de Week.

"Wat. Een. Knal! Verdonk besluit het van een meter of 30 maar gewoon in één keer te doen. En hoe... Hier helpt de linksback zijn oude liefde Feyenoord. 

 

TOTW kaart naar Nijmegen
Na de bekendmaking zijn wij direct aan de slag gegaan voor onze partner NEC Nijmegen. De TOTW kaart werd met spoed afgeleverd in Nijmegen. Een dag later plaatste het media team van NEC deze op Instagram en de post schoot gelijk door het dak qua engament en bereik.Hoe gaan wij te werk?
Direct na de bekendmaking van de TOTW kaart van Calvin Verdonk zijn onze designers gelijk aan de slag gegaan om de kaart te maken. De foto kregen wij al snel via ons netwerk van topfotografen aangeleverd en binnen no-time ging onze eigen drukkerij er mee aan de slag.

De volgende dag direct naar Nijmegen om te zorgen dat Calvin direct na de training met zijn inform kaart op de foto kon? Even poseren voor het Goffert Stadion en voila. Op Instagram konden de fans deze post waarderen door de zeer hoge views en engagement.

Hoe maak je een eigen fifa kaart?
Een eigen fifa kaart maken is heel eenvoudig. Upload je foto en clublogo. Kies vervolgens jouw eigen statistieken en onze designers doen de rest. Wij maken van jouw fut kaart een kunstwerk. De foto wordt bewerkt voor het beste resultaat. De belichting aanpassen, de foto iets donkerder of helderder maken, geen enkel probleem. Wij zorgen voor jouw perfecte fut kaart.