Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

Santiago Giménez meets voetballegende Hugo Sánchez

Een hele speciale ontmoeting in Rotterdam tussen de huidige topspits van Feyenoord Santiago Giménez en een van de grootste voetballers uit de Mexicaanse voetbalgeschiedenis Hugo Sánchez.


Hoogbezoek in Rotterdam
Hugo Sánchez behoort tot een van de beste spitsen aller tijden van het Mexicaanse elftal en Real Madrid. In Rotterdam stond een ontmoeting gepland tussen Santiago en Hugo. Hierbij kregen wij de mooie opdracht om de Icon kaart voor Hugo en de TOTW kaart van Santiago te verzorgen. Beide spelers zijn voor eeuwig vastgelegd met een FC24 kaart

 

2 Kaarten gemaakt in opdracht van Feyenoord
Natuurlijk nam Feyenoord contact met ons op. Kunnen jullie 2 fifa kaarten leveren om deze ontmoeting in Rotterdam nog mooier te maken? Natuurlijk kunnen wij dat! Binnen enkele dagen werden de kaarten geleverd aan de poort van De Kuip. Niet veel later signeerde Santiago en Hugo deze 2 geweldige kaarten. 2 mexicaans legends met beiden een eigen fifa kaart.


Een eigen fifa kaart als ultiem cadeau
Wil je jouw vriend, je vriendin of jezelf verrassen met een geweldig voetbal cadeau? Kies dan voor een eigen fifa kaart van absolute top kwaliteit voor de allerbeste prijs. Upload je foto & clublog, kies je statistieken en onze designers doen de rest. BInnen 5 werkdagen ben jij de trotse eigenaar van dit unieke cadeau. Geen enkele fifa kaart is hetzelfde omdat ze persoonlijk voor jou worden gemaakt.