Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

Luuk de Jong Speler van de Maand februari

Luuk de Jong is erkend voor zijn uitstekende prestaties in de maand februari. Als aanvoerder van PSV is hij verkozen tot Speler van de Maand in de Eredivisie, een eer die hem is toegekend op basis van zowel statistieken als stemmen van voetbalfans in het hele land.


Goals en assits
Gedurende de tweede maand van 2024 wist Luuk vijf doelpunten te scoren en twee assists te leveren in de Eredivisie. PSV behaalde overwinningen op FC Volendam (1-5), Heracles Almelo (2-0) en PEC Zwolle (1-7), terwijl ze gelijk speelden tegen Ajax (1-1). In al deze wedstrijden was hij betrokken bij minstens één doelpunt. Deze prestaties leverden hem de Speler van de Maand award op. 

Absolute top vorm
Luuk heeft ook in januari en februari zijn vorm laten zien, met in totaal 48 doelpunten. Met zijn hattrick tegen PEC Zwolle is hij momenteel de topscorer van de Eredivisie, met 22 doelpunten. Echter, AZ's aanvaller Vangelis Pavlidis zit hem met 21 doelpunten op de hielen.

 

Speler van de maand kaart geleverd aan PSV
Door de goede samenwerking met PSV hebben wij ook deze keer weer de fifa kaart geleverd. Top kwaliteit wat hoort bij een club dat speelt op Champions League niveau.

Een eigen fifa kaart als ultiem cadeau
Wil je jouw vriend, je vriendin of jezelf verrassen met een geweldig voetbal cadeau? Kies dan voor een eigen fifa kaart van absolute top kwaliteit voor de allerbeste prijs. Upload je foto & clublog, kies je statistieken en onze designers doen de rest. BInnen 5 werkdagen ben jij de trotse eigenaar van dit unieke cadeau. Geen enkele fifa kaart is hetzelfde omdat ze persoonlijk voor jou worden gemaakt.