Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

Jouw voetbalclub of team voorzien van een eigen fifa kaart?

Wil jij jouw team of club voorzien van het leukste cadeau voor elke voetbalfan? Neem dan contact met ons? Wij hebben de allerbeste prijzen bij afnames van grote aantallen. Vanaf €9,95 bij een afname van 50 kaarten.


Voor jouw hele team
Hoe kan je het voetbalseizoen beter afsluiten dan een eigen fifa kaart voor jouw team? Laat de prestaties van alle spelers vereeuwigen op een eigen fifa kaart. Wordt jouw topscoorde een spits met een rating van 99? De keeper heeft jullie van degradatie behouden met zijn geweldige reddingen? De meeste assists en passes van de nummer 10? Alles is mogelijk met onze eigen fifa kaarten.

Voor jouw hele club?
Een wall of fame bij jouw voetbalclub? Met daarop alle jeugdspelers? Dit geeft jouw voetbalclub een unieke uitstraling. Elke tegenstander zal watertandend langs de wall of fame lopen. Een ding is zeker, de jeugdspelers worden allemaal in het zonnetje gezet.Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Wil je extra sponsor op de kaarten? Wil je aparte statistieken of een andere formaat? Alles is mogelijk. Kan jij het bedenken, dan kunnen wij het maken. Maatwerk met oog voor detail is wat ons uniek maakt in Nederland & Belgié. De reden dat wij als sinds 2018 als eerste voetbalfans actief zijn.