Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

Custom made kaarten voor Heracles Almelo

Onze samenwerking met Heracles Almelo hebben wij dit jaar versterkt. Naast de kaarten voor de selectiespelers hebben wij een custom fifa kaart gemaakt van Heracles Almelo


Heracles Almelo
Een van de pioniers uit de eSports wereld, zo kan je Heracles omschrijven. Jaren terug zagen zij de kans, ze investeerden in de volledige eSports tak. Van een eSports Skybox tot professionele spelers en zelfs een jeugdafdeling waar talenten zicht klaarstomen om net als Collin Dekkers een plekje te krijgen in de Eredivisie van het eSports.

Uniek design
Samen met Heracles zijn wij aan de slag gegaan om de wensen die er lagen voor een custom made fifa kaart te realiseren. Vertrektpunt was het brandbook en de daarbijhoren kleuren, lettertype en "spelregels". Het uiteindelijk design is een plaatje geworden. Supporters van de club kunnen deze kaarten ook echt hier bestellen. Upload je foto, kies jouw stats en binnen een paar dagen ligt jouw persoonlijke Heracles kaart op de mat.


Voor jouw hele club?
Wil je een exclusieve eigen fifa kaart voor jouw voetbalclub. Een FIFA Kaart in de kleuren van jouw club en zelfs voorzien van een eigen sponsor logo? Alles wat jij bedenkt kunnen wij maken. Op elk gewenst formaat.Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Wil je exclusief een fifa kaart in jouw huisstyle, volgens jouw brandguides en in jouw eigen kleuren? Alles is mogelijk! Onze designers adviseren jou over de beste opties. Hoe komt jouw idee tot leven in een echt ontwerp en vervolgens bij jou aan de muur? Neem contact met ons op en wij bespreken alle mogelijkheden.