Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

HET PERFECTE VOETBALCADEAU

Je bent op de goede plek voor het meest unieke voetbalcadeau - hier vind je gegarandeerd het coolste cadeau op het gebied van voetbal. Of het nu voor fans, spelers of coaches is, onze gepersonaliseerde FUT kaarten zijn voor iedere voetbalfan een droom om te krijgen.

Onze voetbalreis is begonnen in 2018
"Kan je een origineel voetbalcadeau bedenken voor je neefje?". Dit is het vertrekpunt geweest alweer 6 jaar geleden. Hoe kan je de digitale wereld samenbrengen in de echte wereld? Het was in de tijd dat eSports net werd geïntroduceerd in Nederland. Koen Weijland was op dat moment de eerste betaalde professionele eSporter in Nederland.

Vanaf dat moment is onze reis in een stroomversnelling geraakt. Onze missie "een glimlach op het gezicht van elke voetbalfan"is voor ons nog steeds de belangrijkste drijfveer om topkwaliteit tegen de beste prijs te leveren. Bij elke FIFA kaart die wij maken is dit ook ons uitgangspunt.

Bestel eenvoudig jouw eigen fifa kaart
Het bestellen van je FUT-kaart is heel eenvoudig via onze online editor. Maak een keuze uit de vele designs, upload een foto & clublogo en kies vervolgens de statistieken die bij de speler horen. Onze professionele designers maken een geweldig voetbalcadeau voor jou.

Wij maken kaarten voor iedereen
Wij maken niet alleen de allerleukste cadeaus voor voetbalfans maar wij leveren ook de kaarten voor de grootste clubs in Nederland en België. Zo leveren wij de futkaarten aan teams als PSV, Feyenoord, AZ, FC Utrecht, SC Heerenveen en nog vele andere bekende clubs. Door onze superieure kwaliteit leveren wij altijd futkaarten van Champions League niveau!

Dé leverancier voor betaald voetbalclubs in Nederland & België
PSV, Feyenoord, AZ, SC Heerenveen, NEC, FC Volendam, Go Ahead Eagles, Twente, Heracles, De Graafschap, Racing Genk. Een kleine greep uit de clubs waar wij al jaren mee samenwerken. Onze werkwijze en kwaliteit is niet onopgemerkt bij clubs actief zijn in de Champions League.

Een FIFA Kaart voor jouw team of voetbalclub?
Een voetbalkaart voor jouw hele team aan het eind van een mooi voetbalseizoen? Of jouw hele club voorzien van een eigen fifa kaart? Voor ons is niets onmogelijk.

Kan jij het bedenken, dan kunnen wij het maken. Kaarten in de kleuren van jouw club, een logo van de sponsor, alles is bij ons mogelijk. Samen met onze designteamgaan wij aan de slag om van jouw wensen een kunstwerk te maken.

Neem contact met ons op
Om alle mogelijkheden te bespreken. Wij zijn altijd bereikbaar en zullen een voorstel te doen die niet te weigeren is.

Met sportieve groet,
Team Eigen FIFA Kaart