Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

Wat kost een Fifa kaart?

Wat kost een Fut kaart?

Een Eigen Fifa Kaart is al beschikbaar vanaf €16,95 (24x37cm) voor een medium en €24,95 voor een XL (37x59cm) gemaakt van duurzaam forex materiaal. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een exclusieve kaart op plexiglas. De prijs voor een medium kaart is €26,95 (24x37cm) en €39,95 (37x59cm) voor een XL variant.

Een FIFA kaart is een cadeau voor elke gelegenheid. Een verjaardag, een goed rapport of een hattrick in je laatste wedstrijd. Een fut kaart moet voor iedereen beschikbaar zijn. Daarom houden wij de prijzen bewust laag. 

Onze futkaarten worden gemaakt door professionele designers. Zodra wij jouw foto ontvangen verwijderen wij de achtergrond. Indien nodig passen we bijvoorbeeld de belichting aan of maken we de foto scherper.

De FIFA kaart wordt nadat het design is gemaakt naar onze drukkerij gestuurd. In de drukkerij wordt het materiaal bedrukt met de allernieuwste UV-printer. Hierdoor is de print altijd haarscherp. 

Na maximaal 5 dagen ontvang je jouw fifa kaart thuisbezorgd. Wil je de fut kaart eerder geleverd hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Als je voor een voetbalteam een eigen fifa  kaart wilt laten maken hebben wij een speciaal kortingsaanbod. Neem contact met ons op en wij maken een offerte op maat.

Wil je weten hoe een fut kaart gemaakt wordt, lees dan ons artikel hierover via onderstaande link:


https://www.eigenfifakaart.nl/blogs/featured/hoe-maak-ik-een-eigen-fifa-kaart