Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

Hoe maak je een fifa kaart?

Wil je een FIFA kaart maken van jezelf of iemand anders? Upload een foto en maak je eigen FUT card. Een echte FUT card voor aan de muur.

Maak een echte FUT card van jezelf met onze configurator. Wij bewerken de FIFA kaart met jouw foto op professionele wijze. Zo ontvang jij een echte FIFA kaart van jezelf.

Hoe maak ik een eigen fifa kaart?

Een eigen fifa kaart maken is heel simpel. Kies je formaat en materiaal, upload een leuke foto & clublogo, bepaal vervolgens de statistieken en klaar ben je. 

Stap 1: Kies je formaat & materiaal. Onze FIFA kaarten worden gemaakt van forex materiaal en van exclusief plexiglas materiaal. 

 stap 1 kies je formaat

Stap 2: Kies een design. Maak een keuze uit de designs die beschikbaar zijn .Wij hebben altijd de laatste designs beschikbaar.

stap 2 kies je design


Stap 3: Upload je foto, clublogo en statistieken. Maak je Eigen Fifa Kaart persoonlijk door een goede en scherpe foto te uploaden. Upload een clublogo en kies de statistieken uit. De foto & clublogo worden bewerkt door onze professionele desginers. Wij halen de achtergrond weg van zowel de foto als van het logo indien nodig. Mocht het nodig zijn worden de foto's door ons bewerkt. Net iets meer belichting of toch wat meer schaduw? Mocht de foto toch van te lage kwaliteit zijn dan nemen wij altijd contact op zodat je altijd tevreden bent met het eindresultaat.

 

stap 3 upload je foto en kies je statistieken
Ons team van designers zorgt ervoor dat jouw foto perfect wordt uitgesneden van de achtergrond en op de best mogelijk wijze op de fifa kaart wordt geplaatst. Voor het clublogo doen wij hetzelfde. Een PNG is heel handig voor ons, maar een screenshot of foto van een logo is voor ons ook voldoende.

Stap 4: Binnen 5-7 werkdagen thuisbezorgd. We doen ons best om jouw fut card binnen 5 werkdagen bij je thuis te bezorgen. Wil je de Fifa kaart met spoed geleverd krijgen? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op via het contactformulier en we gaan dit regelen.

 stap 4 binnen 5-7 werkdagen thuisbezorgd

 Belangrijke tips om de perfecte Fifa kaart te maken:

- Hoofd, schouders en borst moeten volledig aanwezig zijn op de foto. Hoe verder de persoon op de foto staat hoe groter de kans is dat de foto niet scherp/korrelig op de fifa kaart komt. Foto’s waar delen van het gezicht of lichaam half op staan krijgen niet het gewenste eindresultaat.

- Foto moet gemaakt zijn in daglicht, niet in het donker.

- Gebruik geen foto’s van Facebook, Instagram of Snapchat. Deze websites/apps verkleinen de foto naar 15% van de originele foto. Als je de foto niet zelf hebt gemaakt, vraag of degene die hem heeft gemaakt deze e-mailt.

- Gebruik geen foto’s die via WhatsApp zijn verkregen. WhatsApp verkleint de foto’s ook naar 15% van het origineel.

- Gebruik geen screenshots omdat de kwaliteit minimaal is.

- Upload bij voorkeur een foto waarbij de persoon niet volledig op gaat in de achtergrond.

- Onze designers halen de achtergrond weg en daar waar nodig wordt de foto bewerkt om tot het beste resultaat te komen en een perfecte Fifa kaart te maken.

Als wij zien dat de foto van te lage kwaliteit is nemen wij contact met je op. In sommige gevallen kunnen wij u niet bereiken en u zult begrijpen dat u zelf verantwoordelijk bent voor de foto die u aanlevert.

Verwijderen jullie de achtergrond van mijn foto & clublogo?
Ja, het enige wat je hoeft te doen is je volledige foto uploaden en onze designers halen de achtergrond keurig netjes weg. Hetzelfde geldt voor het clublogo. Wij zorgen voor een perfect fut kaart.

Wat kan je aanpassen aan jouw fut kaart?

Je kunt je eigen Fifa kaart volledig personaliseren

  1. Vul je naam in.

  2. Vul je algemene rating in.

  3. Selecteer je favoriete positie.

  4. Upload het logo van je club

  5. Selecteer een vlag of geef aan van welk land je de vlag toegevoegd wil hebben.

  6. Upload je foto.

  7. Vul je persoonlijke stats in.

Als je wilt weten wat de prijs is van onze fifa Kaarten lees dan ons blog over de laagste prijs garantie;
https://www.eigenfifakaart.nl/blogs/featured/watkosteenfifakaart