Vanaf €17,95

Exclusief Plexiglas

Top Kwaliteit Kaarten

Wat zijn gouden FIFA kaarten

Wat is een Gouden FIFA kaart

De Gouden FIFA kaart is een van de standaard fut kaarten die in het spel zitten. Als het nieuwe FIFA seizoen start, krijgen spelers van een bepaalde rating een gouden kaart als basis kaart. Speler die iets minder goed zijn in het spel krijgen een zilveren fut kaart. De spelers daaronder krijgen een bronzen FIFA kaart.

De Gouden FIFA kaarten zijn vooral in het begin van het spel enorm populair. Dit omdat er nog bijna geen speciale kaarten in het spel zitten. De gouden FIFA kaarten zie je ook veel in video’s van voetbalclubs waarbij de ratings van de spelers worden onthuld.

wat is een gouden fifa kaart
Messi & Cristiano Ronaldo hadden de laatste jaren de hoogste en beste gouden fut kaaten. Met een rating van 93 was Lionel Messi de beste speler. Ronaldo volgt met een 92 rating. Dit waren de absolute droomkaarten om te hebben. Deze kaarten hebben in het spel een waarde van ruim 1 miljoen munten. De munten kunnen verdiend worden door online en offline wedstrijden te winnen. Maar ook door middel van het verkopen van spelers kan je munten verdienen.

Binnenkort worden de nieuwe ratings van de topspeler bekend gemaakt. Zullen Messi & Ronaldo wederom de beste ratings hebben? Of worden ze ingehaald door spelers als Neymar en Mbappe?

Wil je nu ook een gouden kaart maken van een bekende speler? Dan kan dit heel eenvoudig door een foto van jouw favoriete speler te uploaden. Wij zorgen er dan voor dat jij een prachtige fifa kaart krijgt van jouw idool. Je kan natuurlijk ook altijd een FIFA kaart maken met jouw eigen foto of van een van je vrienden.