Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

FIFA22 fifa kaarten beschikbaar

Wij hebben sinds vandaag de allernieuwste FIFA22 fut kaarten beschikbaar in onze webshop. We beginnen met de meest populaire kaarten van vorig seizoen. De gouden fifa kaart, de Ones to Watch kaart en de mega populaire Inform Gouden kaart. Daarnaast hebben wij ook de hele vette Hero Card al sinds 2 weken beschikbaar in de shop. 

Dit jaar zijn de fut kaarten weer helemaal vernieuwd qua design. De vorm van de kaarten is identiek gebleven aan de fifa kaarten van afgelopen seizoen. Fifa22 zal officieel uitkomen op 1 oktober. Enkele dagen eerder kan er gespeeld worden met de Ultimate Edition. 
nieuwe fifa22 fifa kaarten beschikbaar
Naast deze 3 populaire fifa kaarten zullen wij komende dagen ook de zilveren en bronzen varianten toevoegen van de inform kaart en de zeldzame kaart (goud). 

De eigen fifa kaarten zijn beschikbaar vanaf €16,95 en daarnaast te verkrijgen op zowel forex als plexiglas. De plexiglas variant is een echte eyecatcher en inmiddels een van de meest populaire materialen.

Wij streven er naar om de fifa kaart binnen 5 werkdagen te bezorgen. Wil je de fifa kaarten eerder in de bus hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren binnen 24 uur.