Vanaf €17,95

Exclusief Plexiglas

Top Kwaliteit Kaarten

Top Kwaliteit gemaakt in Nederland

Wij werken samen met de beste clubs in Nederland & België. PSV, Feyenoord, AZ, Sparta, NEC, KRC Genk en met de Belgische Voetbalbond zijn enkele voorbeelden. Daarnaast werken we ook samen met vele amateurclubs. De kaarten worden allemaal in Nederland gemaakt. Wij werken samen met topdesigners om van jouw kaart een kunstwerk te maken. Allemaal met het ultieme doel, een glimlach op het gezicht van elke voetbal fan.

Nederlandse ToPkwaliteit

Jouw kaart gemaakt in Nederland door professionele designers

10.000+Tevreden klanten

Voetbalfans in Nederland & België zijn dolblij met een eigen kaart

Uitstekende Klantenservice

Supersnelle levering binnen 3-5 werkdagen thuisbezorgd

JOUW EIGEN UNIEKE EIGEN FIFA KAART

Maak een keuze uit de ruim 75+ designers op website.

Of kies er voor om onze designers uit te dagen om een kunstwerk te maken voor jou op basis van jouw clubkleuren, logo of brandguide. Wij zorgen er altijd voor dat creativiteit en kwaliteit hand in hand gaan met elkaar.

Ons creatieve team en de designers zullen altijd meedenken om er voor te zorgen dat het resultaat maximaal zal zijn.

KWALITEIT EN DUURZAME FIFA KAARTEN UIT NEDERLAND

De kaarten worden gedrukt op forex of exclusief of plexiglas. De materialen die gebruikt worden zijn van het hoogste kwaliteit. Hierdoor garanderen wij dat elke FIFA Kaart een echt kunstwerk is.

Onze professionele designers zorgen ervoor dat jouw foto wordt bewerkt zodat deze perfect op de kaart komt. Iets meer belichting of de foto upgraden, geen enkel probleem. Geen machinewerk maar elke kaart wordt met zorg en passie voor jouw gemaakt.

Een uniek en persoonlijk cadeau

Met een Eigen FIFA Kaart heb je voor elke gelegenheid een uniek en geweldig cadeau. Een verjaardag, feestje of een unieke prestatie.

Met een Eigen FIFA Kaart van topkwaliteit tover je altijd een lach op het gezicht bij degene die de fifa kaart ontvangt. Kies je voor een standaard kaart of ga je voor een exclusieve kaart op Plexiglas.

Een FIFA Kaart exclusief in jouw huisstijl?

Wij gaan samen met jou de uitdaging aan om een Eigen FIFA Kaart volledig volgens jouw brandguide samen te stellen?.

Een speciale tekst of logo van een sponsor op de kaart? Geen enkel probleem. Onze designers denken mee, van idee tot creatie. Zie het voorbeeld hiernaast voor KRC Genk uit België

Heb jij zelf een idee of kaart gemaakt? Wij zorgen ervoor dat deze in de hoogst mogelijke kwaliteit bij jouw thuiskomt. Wij zullen adviseren wat de specificaties van de kaart moeten zijn en eventueel de kaart volledig herbouwen zodat het resultaat perfect is.