Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

Unieke Samenwerking: Celine Dept ontmoet voetballegende Didier Drogba

In de bruisende straten van Parijs, waar de Seine het hart van de stad doorkruist, stond YouTube-sensatie Celine Dept voor een ongekende uitdaging. Een ontmoeting met niemand minder dan de voetballegende Didier Drogba stond op het spel. De iconische speler uit Ivoorkust, bekend om zijn triomfen bij Chelsea, beloofde een ervaring te worden die de geschiedenis van Celine's content zou schrijven.


Het was een donderdagmiddag toen Celine ons met een urgente vraag benaderde: "Ik heb morgen (vrijdag) opnames met Didier in Parijs, kunnen jullie zijn EAFC24 kaart regelen?" Een uitdaging die voor anderen wellicht onoverkomelijk zou lijken, maar voor ons, met ons allesomvattende beheer, slechts een kans om te schitteren.

Met alles in eigen beheer konden we razendsnel schakelen. Een belletje naar onze drukkerij was genoeg om de creatieve processen in gang te zetten. Het ontwerp werd vakkundig vervaardigd en direct doorgezet. Enkele ogenblikken later lag de Icon kaart klaar, wachtend om naar België vervoerd te worden.

Zonder aarzelen stapten we in de auto en begaven ons richting onze Zuiderburen. Bij aankomst overhandigden we de twee kaarten, en zo werd de basis gelegd voor wat later een gedenkwaardige ontmoeting zou blijken.

De volgende dag werd een YouTube-video opgenomen die de harten van bijna 800k kijkers veroverde. Het resultaat van deze unieke samenwerking is te aanschouwen in de video hieronder.


Voor ons is niets onmogelijk. Naast het creëren van een product op Champions League-niveau, beschikken we over een netwerk dat de realisatie van schijnbaar onmogelijke zaken mogelijk maakt. De ontmoeting tussen Celine Dept en Didier Drogba is het bewijs dat dromen werkelijkheid kunnen worden, en wij zijn er trots op daar een rol in te hebben gespeeld.