Vanaf €17,95

Exclusief Plexiglas

Top Kwaliteit Kaarten

Allernieuwste FIFA23 kaarten beschikaar

Wij hebben sinds vandaag de allernieuwste FIFA23 kaarten in de webshop. De Rare Gouden, Zilveren en Bronzen kaart. Deze 3 kaarten zijn de basiskaarten van heel veel spelers in FIFA. Aan het begin van de game zijn de speciale kaarten nog niet beschikbaar dus hebben alle topspelers in ieder geval een gouden kaart.

De vorm van de FIFA kaarten is gelijk gebleven aan de vorm van vorig jaar. Het design is echter in een nieuwe verfrissend jasje gestoken.

De komende dagen zullen wij meerdere speciale FIFA kaarten publiceren zodat je altijd de beschikking hebt over de meest actuele kaarten.

Natuurlijk maken wij onze FUT kaarten voor iedereen beschikbaar. Ondanks de inflatie en het feit dat alles duurder wordt houden wij de prijzen laag. De FUT kaarten zijn al beschikbaar vanaf €16,95. Daarnaast zijn de kaarten exclusief beschikbaar op Plexiglas.

Een Eigen Fifa Kaart is al beschikbaar vanaf €16,95 (24x37cm) voor een medium en €24,95 voor een XL (37x59cm) gemaakt van duurzaam forex materiaal. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een exclusieve kaart op plexiglas. De prijs voor een medium kaart is €26,95 (24x37cm) en €39,95 (37x59cm) voor een XL variant.

Onze futkaarten worden gemaakt door professionele designers. Zodra wij jouw foto ontvangen verwijderen wij de achtergrond. Indien nodig passen we bijvoorbeeld de belichting aan of maken we de foto scherper

Wij streven er naar om de fifa kaart binnen 5 werkdagen te bezorgen. Wil je de fifa kaarten eerder in de bus hebben, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij reageren binnen 24 uur.