Kaarten voor jouw elftal of club?

Vanaf €9,95 beschikbaar

De nummer 1 van Nederland & België

3 Nieuwe designs toegevoegd

3 nieuwe designs toegevoegd

Wij hebben deze week een groot aantal nieuwe fifa kaarten toegevoegd aan de webshop. Een aantal kaarten springen er echt uit qua design. Shape Shifter, Flashback en de Rulebreaker kaarten. Hieronder geven we een korte uitleg wat deze speciale kaarten inhouden.

Shapeshifter:
Maak kennis met de Shapeshifters, die het FIFA spel op z'n kop zetten met nieuwe posities en bijgewerkte statistieken waardoor gloednieuwe supersterren voor je selectie ontstaan. Speler krijgen andere kwaliteiten en kunnen plotseling op andere posities spelen. Speler die normaal niet snel zijn, rennen nu in hoge snelheid over jouw beeldscherm. Toch maar op doel schieten van afstand met een speler die normaal gesproken altijd de bal de tribunes in schiet. 

Een paar van de grootste namen in het voetbal komen naar FUT 23 op een manier zoals je nog nooit eerder gezien hebt. Shapeshifters brengen een nieuwe dimensie aan spelers naar FUT 23, met een reeks positiewijzigingen die van invloed zijn op de manier waarop je je team opbouwt.

Naast in pakketten uitgebrachte spelers kun je tijdens  ook extra Shapeshifters voor je team ontgrendelen door middel van Squad Building Challenges en Doelstellingen.

Zie hoe je droomploeg nu een nieuwe vorm aanneemt met de Shapeshifters in FIFA 23.

Flashback:
Met deze kaarten keren sterren uit het verleden terug in FIFA23. Unieke prestaties uit het verleden worden herdacht. Op dit moment is er slechts 1 speciale Flashback kaart in het spel. Het is de kaart van de Braziliaanse topverdediger van Chelsea Thiago Silva. In het verleden actie bij de sterren uit Parijs. De speciale kaart kan je ontgrendelen via de SBC's. Daarna zal hij een rots in de branding zijn tijdens de Weekend League in jouw verdediging.

afbeelding van Thiago Silva bij artikel over 3 nieuwe designs

Rulebreaker:
Een Rulebreaker kaart is geen standaard speciale fifa kaart. Bij speciale fifa kaarten krijgen spelers vaak een kleine upgrade. De Rulebreaker kaarten maken het onmogelijk waar. Zij breken letterlijk de regels. Met aanpassingen van alle eigenschappen van de spelers. Ronaldo & Messi zijn de eerste speler die een Rulebreaker fifa kaart krijgen. Daarna volgen Pique, Zaha, Feker en Bonucci. 

Afbeelding bij artikel over 3 nieuwe designs

Naast de aanpassingen in statistieken en eigenschappen van een speler is de Rulebreaker kaart dit jaar ook een genot om naar te kijken. Het design is een aanwinst in jouw slaapkamer. Fantastisch om te geven maar eigenlijk nog veel leuker om te krijgen

Bestel jouw eigen fifa kaart eenvoudig snel. Upload je foto, logo en stats. Wij doen de rest. Daarnaast hebben wij de laagste prijsgarantie. Waarom veel meer betalen als dat helemaal niet nodig is.